סלט פודינג אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט פודינג אפונה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 319 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חלמון ביצה, חומץ שמפניה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: סלט אפונה קר, עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, ו סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר.
הוראות
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה; לשמור על מבשלים. תרסיס 6 (6-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול או מעיל אותם עם שמן צמחי. סדר אותם 1/2 אינץ ' זה מזה במחבת קלייה גדולה; להפריש.הביאו את כוס המים הנותרת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה בסיר קטן. מתבלים במלח, מוסיפים את האפונה, וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד האפונה הם במכרז, על 5 דקות.
מסננים את האפונה ומניחים בבלנדר.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת חלקה, כ-20 שניות.
מניחים מסננת בסדר רשת על כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית.
יוצקים את פודינג, בעדינות דוחף על זה עם מרית גומי לעבוד אותו דרך מסננת.
הסר את המסננת ולהשליך את המוצקים. באופן שווה לחלק את פודינג בין ramekins. הקש על כל ramekin כמה פעמים כדי לשבור את כל בועות המופיעות על פני השטח.להיזהר לא לקבל מים בתוך ramekins, להוסיף מספיק מים רותחים למחבת הצלייה, כך שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום. בזהירות להעביר את המחבת לתנור ואופים עד 1 אינץ החיצוני של כל פודינג מוגדר (המרכזים עדיין יהיה מעט jiggly), על 30 עד 40 דקות.באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר כל ramekin למדף חוט ולתת מגניב לפחות 20 דקות לפני ההגשה. אם המשרתים את פודינג מקורר, לתת מגניב לטמפרטורת החדר, לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, וצינה במקרר לפחות 1 שעה עד 1 יום.לסלט:כאשר מוכן לשרת, מניחים את החומץ, חרדל, חלמון ביצה בבלנדר נקי תערובת עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט לטפטף בשמן ולהמשיך מיזוג עד חלקה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך; להפריש.באמצעות מקלף ירקות, פורסים את האספרגוס לאורכו לרצועות דקות ומניחים בקערה בינונית. (אם יש לך בעיה לקלף את החלק האחרון של חנית אספרגוס, להניח אותו על ידית עץ שטוחה של מרית או כף. זה יעלה אותו גבוה מספיק כדי לאפשר לקילר לנוע בחופשיות.)
להוסיף 2 כפות של ההלבשה לאספרגוס ולזרוק לשלב; להפריש.
מניחים את החסה, עירית, פטרוזיליה בקערה גדולה לזרוק לשלב.
להוסיף 1/4 כוס ההלבשה ולזרוק לשלב. טעם ותיבול עם מלח ופלפל כמו needed.To מגישים, להפעיל סכין דק סביב המערכת של ramekins. הפוך כל ramekin על צלחת. מחלקים את תערובת החסה בין הצלחות ליד פודינג. תחלק את האספרגוס על החסה.
מגישים, עוברים ההלבשה הנותרת בצד.