קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות19
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פודינג אפונה

סלט פודינג אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט פודינג אפונה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 319 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חלמון ביצה, חומץ שמפניה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: סלט אפונה קר, עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, ו סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה; לשמור על מבשלים. תרסיס 6 (6-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול או מעיל אותם עם שמן צמחי. סדר אותם 1/2 אינץ ' זה מזה במחבת קלייה גדולה; להפריש.הביאו את כוס המים הנותרת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה בסיר קטן. מתבלים במלח, מוסיפים את האפונה, וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד האפונה הם במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסננים את האפונה ומניחים בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת חלקה, כ-20 שניות.
4
מניחים מסננת בסדר רשת על כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את פודינג, בעדינות דוחף על זה עם מרית גומי לעבוד אותו דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הסר את המסננת ולהשליך את המוצקים. באופן שווה לחלק את פודינג בין ramekins. הקש על כל ramekin כמה פעמים כדי לשבור את כל בועות המופיעות על פני השטח.להיזהר לא לקבל מים בתוך ramekins, להוסיף מספיק מים רותחים למחבת הצלייה, כך שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום. בזהירות להעביר את המחבת לתנור ואופים עד 1 אינץ החיצוני של כל פודינג מוגדר (המרכזים עדיין יהיה מעט jiggly), על 30 עד 40 דקות.באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר כל ramekin למדף חוט ולתת מגניב לפחות 20 דקות לפני ההגשה. אם המשרתים את פודינג מקורר, לתת מגניב לטמפרטורת החדר, לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, וצינה במקרר לפחות 1 שעה עד 1 יום.לסלט:כאשר מוכן לשרת, מניחים את החומץ, חרדל, חלמון ביצה בבלנדר נקי תערובת עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט לטפטף בשמן ולהמשיך מיזוג עד חלקה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך; להפריש.באמצעות מקלף ירקות, פורסים את האספרגוס לאורכו לרצועות דקות ומניחים בקערה בינונית. (אם יש לך בעיה לקלף את החלק האחרון של חנית אספרגוס, להניח אותו על ידית עץ שטוחה של מרית או כף. זה יעלה אותו גבוה מספיק כדי לאפשר לקילר לנוע בחופשיות.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להוסיף 2 כפות של ההלבשה לאספרגוס ולזרוק לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8
מניחים את החסה, עירית, פטרוזיליה בקערה גדולה לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
להוסיף 1/4 כוס ההלבשה ולזרוק לשלב. טעם ותיבול עם מלח ופלפל כמו needed.To מגישים, להפעיל סכין דק סביב המערכת של ramekins. הפוך כל ramekin על צלחת. מחלקים את תערובת החסה בין הצלחות ליד פודינג. תחלק את האספרגוס על החסה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מגישים, עוברים ההלבשה הנותרת בצד.