סלט פורטבלו ואספרגוס
Portobello ו סלט אספרגוס עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 231 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, פתיתי פטרוזיליה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. נסו ביצים אפויות עם פורטובלו (HUEVOS CON PORTOBELLO), סלט פורטבלו צ'יפוטלה, ו סלט פטריות פורטבלו (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים מפטריות פורטובלו.
מברשת פטריות, אספרגוס ועגבניות עם שמן זית. פטריות גריל מעל חום בינוני עד מכרז, 4 עד 5 דקות לכל צד, מפנה מדי פעם.
חותכים פטריות לרצועות דקות; מניחים בקערה בינונית.
אספרגוס גריל מעל חום בינוני במשך 3 עד 4 דקות, מפנה מדי פעם.
חותכים אספרגוס לאורכים 2 אינץ'; מוסיפים פטריות בקערה.
עגבניות גריל, צד חתוך למטה, מעל חום בינוני במשך 3 דקות.
מוסיפים לפטריות ואספרגוס וזורקים פנימה את הפסטה.
טפטוף עם מיץ לימון ושמן זית.
מפזרים תיבול, משליך בעדינות מעיל.
שלב את כל החומרים בקערה ולהעביר מיכל אטום. לאחסן במקום קריר ויבש עד 6 חודשים.