סלט פטה אפרסק בגריל
סלט אפרסק ופטה בגריל דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, עלי חסה, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו אפרסק בגריל, סלט עוף ופטה, פטה מוקצפת וסלט אפרסק בגריל עם ויניגרט בלסמי אוכמניות עבור # SundaySupper, ו סלט אפרסק ירוק עם פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים 1/4 פקאן כוס, קצוץ, בשכבה אחת במחבת רדודה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב לאחר 5 דקות.
חותכים כל 3 אפרסקים הנותרים לתוך 8 טריזים.
תהליך קצוץ אפרסק, בצל ירוק, הבא 7 מרכיבים, ואם תרצה, טקילה במעבד מזון 10 עד 15 שניות או עד חלקה.
מוסיפים שמן, דופק 3 עד 4 פעמים או עד משולב היטב.
מעיל בישול קר באח של גריל עם ספריי בישול, ומניחים על גריל. מחממים גריל ל 350 ל 400 (בינוני-גבוה).
מברשת שני הצדדים של טריזי אפרסק עם 1/3 כוס אפרסק ההלבשה.
פלחי אפרסק גריל, מכוסים במכסה גריל, מעל 350 עד 400 (בינוני-גבוה) חום 2 עד 3 דקות בכל צד או עד סימני גריל מופיעים.
מחלקים חסה ביב ופרוסות בייקון בין 4 צלחות או קערות רדודות. למעלה עם טריזי אפרסק בגריל.
מפזרים גבינת פטה ופקאנים.
הערה: אתה יכול גם להשתמש במחבת גריל כדי לקבל את אלה סימני גריל יפה על האפרסקים.