סלט פטרוזיליה וחזיר עם פולנטה בטטה
פטרוזיליה וסלט חזיר עם פולנטה בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שן שום, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו Mom ' S Mayan Sweet Potato Polenta Bake, שורש סלרי, שומר ומרק בטטה עם פטרוזיליה שקדים, ו סלט תפוחי אדמה עם בייקון ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את פולנטה: מחממים התנור ל 40
אופים את הבטטה במשך כ -20 דקות, או עד בקושי מכרז. לקלף ולחתוך את הבטטה לקוביות 1/2 אינץ'. להעלות את טמפרטורת התנור ל 50
מביאים את ציר העוף לרתיחה בסיר בינוני. שמן קל קערה רדודה 8 אינץ'.
לטאטא את פולנטה ו 1/2 כפית מלח לתוך המניה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד פולנטה מתעבה ומתחיל להתרחק מהצד של המחבת, על 12 דקות. מערבבים בגבינת הפרמזן.
הסר מן החום ואת העונה פולנטה עם מלח ופלפל, ואז לקפל בעדינות את בטטה חתוכה. כף פולנטה לתוך קערה מוכנה להחליק את פני השטח. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד ליציבות.
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת ברזל יצוק גדולה.
חותכים את הפולנטה ל 8 טריזים ומבשלים מעל חום מתון עד השחמה על הקרקעית, על 3 דקות. הפעל את הפולנטה עם מרית מתכת, להוסיף את 1 כפית השמן הנותרים למחבת ולהטות מעיל התחתון.
אופים את הפולנטה במשך כ 8 דקות, או עד פריך בתחתית.
הפוך את הסלט: בקערה גדולה, לטאטא את מיץ התפוזים עם חומץ שרי ושום. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הפטרוזיליה, בשר חזיר, תפוח ובצל לקערה וזורקים היטב. סדר 2 טריזים של פולנטה חמה על כל אחד 4 צלחות, תלולית סלט חזיר במרכז ומגישים.