סלט פטריות פריז עם לימון, פטרוזיליה ופרמזן
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו כרובית פרמזן וסלט פטרוזיליה, כרובית פרמזן וסלט פטרוזיליה, ו כריך Bagnat פאן מאפיית Jj-בלאס וגאס, אתה יכול לקבל טעם של פריז, במלון פריז (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מעבד המזון שלך עם מצורף פורס דק. לדחוף את Parmigiano-רג ' יאנו דרך הראשון, אז פטרוזיליה, ולאחר מכן את הפטריות.
הסר את דיסק החיתוך, ולשים צלחת הגשה על קערת מעבד המזון. הפוך את הקערה, כך סלט הפטריות יוצא עם הפטריות בתחתית ופרמזן על גבי.
לגוון את הלימון מעל הסלט העליון עם פלפל שחור סדוק לפי הטעם. בקערה קטנה, לטאטא יחד את מיץ לימון, חומץ, שמן זית, ומלח עד emulsified.
טפטוף מעל הסלט ומגישים מיד.