סלט פיאסטה
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, זרעי כמון, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו שעועית שחורה פיאסטה ירקות המבורגרים! סלט כרוב על גבי, גזר, בוק צ'וי סלט & 13 סלט כרוב ים, ו מטבל פיאסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית; טוסט פלפל צ ' יפוטלה במחבת, מנער מדי פעם את המחבת, עד שהפלפל ריחני וגמיש, 3 עד 5 דקות.
השתמש במספריים כדי לחתוך פלפל ולהסיר גזע וזרעים ולהעביר פלפל בקערה קטנה.
יוצקים מים רותחים על פלפל. מכסים קערה בניילון נצמד ומאפשרים לפלפל להתייבש ולהתרכך, כ -5 דקות.
מסננים ופלפל טחון; מניחים בצד.
מניחים בקערה נפרדת את תרכיז האננס, שמן הזית, גרידת הליים והמיץ והשום הטחון.
צולים את זרעי הכמון על אש בינונית במשך דקה או שתיים באותה מחבת המשמשת לפלפל הצ ' יפוטלה.
מוסיפים כמון ופלפל צ ' יפוטלה טחון שמור לתערובת שמן זית אננס; מערבבים לשילוב.
שלב בקערה את נתחי האננס, הכרוב הירוק והכרוב האדום, הכוסברה והפלפל האדום.
מוסיפים את תערובת ההלבשה וזורקים היטב. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות לפני ההגשה, תוך ערבוב מדי פעם.