קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות56
מגזין

סלט פיאסטה

סלט פיאסטה
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, זרעי כמון, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו שעועית שחורה פיאסטה ירקות המבורגרים! סלט כרוב על גבי, גזר, בוק צ'וי סלט & 13 סלט כרוב ים, ו מטבל פיאסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית; טוסט פלפל צ ' יפוטלה במחבת, מנער מדי פעם את המחבת, עד שהפלפל ריחני וגמיש, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
השתמש במספריים כדי לחתוך פלפל ולהסיר גזע וזרעים ולהעביר פלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים מים רותחים על פלפל. מכסים קערה בניילון נצמד ומאפשרים לפלפל להתייבש ולהתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מסננים ופלפל טחון; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
5
מניחים בקערה נפרדת את תרכיז האננס, שמן הזית, גרידת הליים והמיץ והשום הטחון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
צולים את זרעי הכמון על אש בינונית במשך דקה או שתיים באותה מחבת המשמשת לפלפל הצ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים כמון ופלפל צ ' יפוטלה טחון שמור לתערובת שמן זית אננס; מערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
שלב בקערה את נתחי האננס, הכרוב הירוק והכרוב האדום, הכוסברה והפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננסנתחי אננס
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כרוב ירוקכרוב ירוק
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את תערובת ההלבשה וזורקים היטב. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות לפני ההגשה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
12 עד 16 אונקיות של בשר פרוס לארוחת צהריים (סלמי, חזיר ו/או הודו)12 עד 16 אונקיות של בשר פרוס לארוחת צהריים (סלמי, חזיר ו/או הודו)