סלט פיטסבורג
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סלט פיטסבורג יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 863 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם בלסמי, מלח ים, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זיגוג בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם חמוציות מזוגג כתום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פיטסבורג תפוחי אדמה, כריך פיטסבורג, ו סטייק גבינת פיטסבורג (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ההלבשה: בקערה קטנה, להקציף יחד את החומץ, מלח חרדל ופלפל. הבא, לאט לטפטף בשמן עד חלקה emulsified.
לסלט: לקלף ולנקות את החלק החיצוני של ראש החסה, ולאחר מכן מלמעלה למטה, לחתוך רבע החסה. לאחר מכן, מעל חום בינוני-גבוה, להוסיף שמן זרעי ענבים למחבת סאוט ולאפשר להתחמם.
מפזרים את שני הצדדים של כל מדליון במלח ופלפל, ואז מוסיפים את המדליונים למחבת. אפשר לתליון לבשל, בקבוצות במידת הצורך, במשך 2 עד 3 דקות בצד הראשון, ולאחר מכן להעיף ולחזור על התהליך. לאחר בישול הצד השני, להסיר ולאפשר את המדליונים לנוח. כדי לבנות את הסלט, להניח את החסה על צלחת, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות, בצל, גבינה כחולה 2 אונקיות של רוטב ומגישים.