קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

סלט פירות טרופיים

סלט פירות טרופיים
המתכון סלט פירות טרופיים יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו בננות, אננס, זרעי רימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט פירות טרופיים, סלט פירות טרופיים, ו סלט פירות טרופיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכינים פירות למעט קוקוס 1 יום קדימה; מקררים. במחבת, טוסט קוקוס על חום בינוני, זורק עד זהב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
העברה לצלחת. סלט למעלה עם קוקוס לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
עצמי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.