סלט פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט פירות ים. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שרימפס, צדפות ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיונז אור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות רוק אור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), סלט פירות ים, ו סלט פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסלרי לרבעים, שום מרוסק, חצי מיץ לימון, 10 כוסות מים, ומלח ופלפל לפי הטעם בסיר גדול. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז לחשוף, מוסיפים את הגזר ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד אטום, על 4 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הגזר והשרימפס למסננת ולשטוף מתחת למים קרים. להחזיר את המים לרתיחה, להוסיף את הצדפות ומבשלים עד אטום, 1 עד 2 דקות.
הסר את הצדפות עם כפית מחוררת, להוסיף למסננת ולשטוף מתחת למים קרים.
מצקת 1/3 כוס של נוזל ציד בלתי חוקי; להפריש להתקרר. קוביות חצי אבוקדו לשלב עם סלרי פרוס, חסה, צלפים קרוטונים בקערה גדולה.
מוסיף את הגזרים, שרימפס וצדפות.
מחית אבוקדו הנותרים חצי בבלנדר עם נוזל ציד בלתי חוקי שמורות, מיץ לימון הנותרים, מלח caper, שום קצוץ, מיונז, 1/2 מלח כפית, ופלפל לפי הטעם. לזרוק עם סלט העונה עם מלח ופלפל.