סלט פירות ים איטלקי
סלט פירות ים איטלקי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת לימון, מיץ לימון, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו סלט פירות ים איטלקי מקורר, סלט פסטה סרטן איטלקי, ו בס ים & פירות ים איטלקי סיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ממלאים סיר גדול עם 3 ליטרים של מים ומוסיפים את תיבול המפרץ הישן וכף 1 של מלח. מביאים לרתיחה, מוסיפים את החסילון, מנמיכים את החום, ומבשלים במשך 3 דקות, עד רק המשרד. עם רחפן או כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לקערה גדולה. השאירו 2 כוסות של נוזל הציד בסיר וזרקו את השאר.
מוסיפים את היין לנוזל הציד ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות, מנמיכים את החום, ומבשלים 2 דקות, עד רק מבושל. עם הרחפן, להעביר את הצדפות לקערה עם השרימפס. מביאים את הנוזל הלא חוקי לרתיחה, מוסיפים את הקלמרי ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות, עד רק מבושל. היזהר לא לבשל כל מאכלי הים או שזה יהיה קשה! עם הרחפן, להעביר את הקלאמרי לקערה.
מביאים את הנוזל הלא חוקי לרתיחה שוב, מוסיפים את המולים, מכסים, ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות, עד שכל הפגזים נפתחו, להשליך את כל זה לא לפתוח. לכבות את החום ולהניח בצד עד מולים במרק הם מגניבים מספיק כדי להתמודד.
הסר את המולים מן הפגזים ולהוסיף לקערה.
הוסף 12 פגזים למאכלי הים וזרוק את השאר. הניחו בצד 1/2 כוס של נוזל הציד הלא חוקי, וזרקו את השאר.
מסננים את פירות הים במסננת ומחזירים הכל לקערה.
עבור ההלבשה, מחממים את שמן הזית במדיום (10 אינץ') מחבת לטגן על חום בינוני.
מוסיפים את השום, אורגנו, פתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה. (היזהר: שום מבושל יתר על המידה יהיה מריר.)
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש בינונית למשך 2 דקות נוספות.
מוסיפים את הנוזלים השמורים של הציד הלא חוקי, את הלימונצ ' לו, גרידת לימון, מיץ לימון, 1 כף מלח, ו 1 כפית פלפל ומבשלים עוד 1 דקה.
יוצקים את הרוטב על פירות הים ולזרוק בעדינות.
מוסיפים את השומר והפטרוזיליה.
חותכים לימון חצי לאורכו, לחתוך אותו לרוחב דק, ולהוסיף אותו לסלט. לזרוק בעדינות לשלב ולכסות עם לעטוף פלסטיק. צ ' יל לפחות 3 שעות או לילה.
כדי לשרת, מפזרים 2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל, ואת המיץ של הלימון שנותר. טעם לתבלינים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.