סלט פירות ים מעורב בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט פירות ים מעורב בגריל. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם בצל, חומץ בלסמי, חסה רומאית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו סלט פירות ים מעורב, סלט פירות ים מעורב, ו סלט פירות ים מעורב (Insalatan ai Frutti Di Mare) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את כל המרכיבים ויניגרט עד מעורבב היטב.
בכוס רדודה או קערת פלסטיק, במקום סטייקים דגים, שרימפס ו 1/4 כוס של ויניגרט; להפוך דגים ושרימפס מעיל עם מרינדה. מכסים ומקררים 1 שעה. שמורת ויניגרט שנותר.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
הסר דגים ושרימפס ממרינדה; ריזרב מרינדה. כיסוי וגריל דגים ושומר על חום בינוני 5 דקות; מברשת עם מרינדה.
מכסים וגריל 5 עד 15 דקות, מפנה צחצוח דגים, שומר ושרימפס עם מרינדה 2 או 3 פעמים, עד שרימפס הם ורודים ומוצקים, פתיתי דגים בקלות עם מזלג ושומר הוא רך. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
סדר רומיין וארוגולה על מגש הגשה.
חותכים דגים לחתיכות בגודל ביס. מסדרים דגים, שרימפס, שומר ומרכיבים הנותרים על תערובת רומיין.