סלט פירות סתיו
סלט פירות סתיו נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ ליים, כדי 4 כפות צנוברים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט פירות ועוף, סלט פירות חמישה תבלינים סתיו, ו קל בריא לסלט פירות ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים צנוברים במחבת 6 עד 8 אינץ ' על חום בינוני, מחבת רועד לעתים קרובות לערבב אגוזים עד זהב חיוור, 2 עד 3 דקות.
עם סכין, לחתוך לקלף קרום אשכוליות. מחזיק פירות מעל קערה, לחתוך בין מקטעים קרום פנימי לשחרר פירות לתוך קערה. לסחוט מיץ ממברנה לתוך קערה; להשליך קרום.
יש לשטוף אפרסמונים Fuyu, לקצץ ולהשליך קצוות גזע, ולאחר מכן לחתוך פירורי לרוחב לתוך סיבובים דקים.
לשטוף אגסים אסיאתיים וזורקים גבעולים.
חותכים לרוחב פירות לתוך סיבובים דקים דרך זרעי מרכז. פרוסות אגס עם מיץ אשכוליות.
בקערה קטנה, מערבבים 6 כפות מיץ אשכוליות (שארית שמורה לשימושים אחרים) עם מיץ ליים, חומץ אורז, ודבש.
קו קערת סלט או צלחות סלט עם פריזי. סדר אפרסמונים פויו, אגסים אסיאתיים, אשכוליות על frise.
מפזרים זרעי רימון וצנוברים, ולאחר מכן להרטיב עם רוטב ליים אשכולית.