סלט פנזנלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל סלט Panzanella. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם זיתים, מוצרלה, לחם יום ישן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 32%. מתכונים דומים: סלט פנזנלה BLT, סלט פנזנלה, ו סלט פנזנלה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה גדולה, לזרוק לחם עם 1/3 כוס שמן זית, מלח, פלפל, ושום.
מניחים לחם על תבנית אפייה, וטוסט בתנור שחומם מראש עד הזהב, על 5 עד 10 דקות; לאפשר להתקרר מעט.
בעוד הלחם בתנור, להקציף יחד 1/4 כוס שמן זית וחומץ בלסמי. בעדינות לזרוק יחד את הלחם, עגבניות, בצל, בזיליקום, זיתים, גבינת מוצרלה. לזרוק עם ויניגרט ולתת לעמוד במשך 20 דקות לפני ההגשה.