סלט פנזנלה (סלט לחם) הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך זיתים kalamatan, עגבניות שזיפים, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 101 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. . מתכונים דומים: Panzanella (סלט לחם), סלט לחם Panzanella, ו Panzanella (סלט לחם איטלקי).
הוראות
1
לזרוק עגבניות, מלפפון, בצל, גבינת פונטינה, זיתים, בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור עם שמן זית וחומץ בלסמי בקערה גדולה. אפשר לתערובת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
גבינת פונטינה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורק
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים קוביות לחם בצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3
יוצקים תערובת עגבניות על לחם וזורקים למעיל. סלט לחם צריך להיות מוגש בתוך 2 שעות.