סלט פנזנלה (סלט לחם)
סלט פנזנלה (סלט לחם) הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך זיתים kalamatan, עגבניות שזיפים, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 101 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. . מתכונים דומים: Panzanella (סלט לחם), סלט לחם Panzanella, ו Panzanella (סלט לחם איטלקי).
הוראות
לזרוק עגבניות, מלפפון, בצל, גבינת פונטינה, זיתים, בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור עם שמן זית וחומץ בלסמי בקערה גדולה. אפשר לתערובת לנוח במשך 10 דקות.
מניחים קוביות לחם בצלחת גדולה.
יוצקים תערובת עגבניות על לחם וזורקים למעיל. סלט לחם צריך להיות מוגש בתוך 2 שעות.