קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

סלט פסטה אספרגוס וארטישוק

סלט פסטה אספרגוס וארטישוק
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם חמוציות, רוטב סלט ויניגרט בלסמי, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. . נסו עוף בגריל עם לימון קרמי, אספרגוס ופסטה עם ארטישוק, סלט ארטישוק-אספרגוס, ו סלט ארטישוק ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
3
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד מכרז, על 1 דקה. מסננים אספרגוס מחוץ למים ומיד לצלול לתוך קערה מלאה במי קרח; לתת לשבת במי קרח עד קר לחלוטין, ואז לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. לאחר מכן, מוסיפים פסטה למים רותחים ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז, לשטוף עם מים קרים עד צונן, ואז לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מערבבים יחד מיונז, ויניגרט בלסמי, מיץ לימון, ורוטב ווסטרשייר בקערה גדולה. מקפלים בארטישוק, עוף, חמוציות, שקדים, בייקון מתפורר, ואספרגוס. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז מקפלים פנימה פסטה מבושלת. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 ג. שעועית ירוקה קפואה חתוכה2 ג. שעועית ירוקה קפואה חתוכה
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)