סלט פסטה אספרגוס וארטישוק
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם חמוציות, רוטב סלט ויניגרט בלסמי, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. . נסו עוף בגריל עם לימון קרמי, אספרגוס ופסטה עם ארטישוק, סלט ארטישוק-אספרגוס, ו סלט ארטישוק ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד מכרז, על 1 דקה. מסננים אספרגוס מחוץ למים ומיד לצלול לתוך קערה מלאה במי קרח; לתת לשבת במי קרח עד קר לחלוטין, ואז לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. לאחר מכן, מוסיפים פסטה למים רותחים ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז, לשטוף עם מים קרים עד צונן, ואז לנקז היטב.
מערבבים יחד מיונז, ויניגרט בלסמי, מיץ לימון, ורוטב ווסטרשייר בקערה גדולה. מקפלים בארטישוק, עוף, חמוציות, שקדים, בייקון מתפורר, ואספרגוס. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז מקפלים פנימה פסטה מבושלת. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.