זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם חמוציות, רוטב סלט ויניגרט בלסמי, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. . נסו עוף בגריל עם לימון קרמי, אספרגוס ופסטה עם ארטישוק, סלט ארטישוק-אספרגוס, ו סלט ארטישוק ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
3
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד מכרז, על 1 דקה. מסננים אספרגוס מחוץ למים ומיד לצלול לתוך קערה מלאה במי קרח; לתת לשבת במי קרח עד קר לחלוטין, ואז לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. לאחר מכן, מוסיפים פסטה למים רותחים ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז, לשטוף עם מים קרים עד צונן, ואז לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים יחד מיונז, ויניגרט בלסמי, מיץ לימון, ורוטב ווסטרשייר בקערה גדולה. מקפלים בארטישוק, עוף, חמוציות, שקדים, בייקון מתפורר, ואספרגוס. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז מקפלים פנימה פסטה מבושלת. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 ג. שעועית ירוקה קפואה חתוכה
שעועית ירוקה כבושה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חתיכות בייקון אמיתיות
פסטה מבושלת
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה