סלט פסטה אספרגוס-שומר
סלט פסטה אספרגוס-שומר יכול להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון, 7 גרם שומן ובסך הכל 148 קלוריות. תמורת 100 אגורות למנה, תקבלו ארוחה קלה שמגישה 14. גשו לסופר וקנו אספרגוס, בצל, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 71%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט אספרגוס בגריל ופסטת שומר (בישול ל-2), סלט אספרגוס שומר וסלט אספרגוס מגולח ושומר.
הוראות
מניחים אספרגוס, בצל ושומר ב-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים ב-400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהן משחימות קלות ופריכות, תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
מסננים ומניחים בקערת הגשה גדולה.
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, הפטרוזיליה והירקות הקלויים.
בקערה קטנה, טורפים את השמן, מיץ הלימון, השום, החרדל, המלח והפלפל.
מטפטפים על הסלט וזורקים לציפוי.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ריזלינג של יקב אלף האיים עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![יקב אלף האיים ריזלינג]()
יקב אלף האיים ריזלינג
האקלים הקריר הזה, בסגנון מתוק ריזלינג מציג ארומה פירותית עם טעמים של משמש ואפרסק, ואחריו מגע של הדרים. יש לו תחושת פה מאוזנת היטב וסיומת מתוקה.