סלט פסטה ברוקולי איטלקי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו סלט פסטה ברוקולי איטלקי. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 180 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם פרחי ברוקולי, כרובית, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך נהדר של 30%. פסטה עם ברוקולי ונקניק איטלקי, פסטה ברוקולי-בייקון איטלקית, ו נקניק איטלקי וברוקולי ראב פסטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בכלי בטוח למיקרוגל, שלבו את הכרובית, הברוקולי, הגזר והמים. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 2-3 דקות. מניחים מיד ירקות במי קרח.
מסננים פסטה ושוטפים במים קרים. בקערה גדולה שלבו את הפסטה, תערובת הירקות, ערמוני המים, הזיתים והבצל. בקערה קטנה שלבו את רוטב הסלט, השמיר והמלח.
יוצקים מעל סלט וזורקים למעיל. מכסים ומכניסים למקרר לצינון.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.