קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

סלט פסטה ברוקולי איטלקי

סלט פסטה ברוקולי איטלקי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו סלט פסטה ברוקולי איטלקי. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 180 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם פרחי ברוקולי, כרובית, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך נהדר של 30%. פסטה עם ברוקולי ונקניק איטלקי, פסטה ברוקולי-בייקון איטלקית, ו נקניק איטלקי וברוקולי ראב פסטה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בכלי בטוח למיקרוגל, שלבו את הכרובית, הברוקולי, הגזר והמים. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 2-3 דקות. מניחים מיד ירקות במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2
מסננים ומייבשים.
3
מסננים פסטה ושוטפים במים קרים. בקערה גדולה שלבו את הפסטה, תערובת הירקות, ערמוני המים, הזיתים והבצל. בקערה קטנה שלבו את רוטב הסלט, השמיר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים מעל סלט וזורקים למעיל. מכסים ומכניסים למקרר לצינון.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
פרארי פרל
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.