סלט פסטה גבינת אסיאגו-חומוס
Asiago גבינה-צ'יק אפונה פסטה סלט עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 78 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן מעגבניות מיובשות, תערובת סלט קלאסית, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, גבינת אסיאגו-סלט פסטה חומוס, ו פסטה עם גבינת אסיאגו ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מילוי סיר 3 ליטר 2/3 מלא מים; חום לרתיחה.
להוסיף פסטה. להרתיח בעדינות, חשוף, 12 דקות, ערבוב מדי פעם; לנקז. יש לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר; לנקז היטב.
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב תיבול לערבב מנות, עגבניות מיובשות ושמן, מים, פלפל שחור פתיתי פלפל אדום.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים; מערבבים פסטה מבושלת. מקררים לפחות 1 שעה כדי לערבב טעמים.