סלט פסטה יווני
סלט פסטה יווני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 355 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, בצל, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט פסטה יווני, סלט פסטה יווני, ו סלט פסטה יווני.
הוראות
כדי להכין סלט, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מחממים מחבת גריל גדולה מצופה בתרסיס בישול על חום גבוה.
מפזרים טונה עם 1/8 מלח כפית.
להוסיף טונה; לבשל 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים טונה לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים טונה, מלפפון, והבא 5 מרכיבים (מלפפון דרך עגבניות) לפסטה.
כדי להכין רוטב, לשלב מיץ לימון ושאר החומרים, ערבוב עם מקצף.
טפטוף על סלט, ולזרוק בעדינות למעיל.