קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה יווני

סלט פסטה יווני
סלט פסטה יווני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 355 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, בצל, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט פסטה יווני, סלט פסטה יווני, ו סלט פסטה יווני.

הוראות

1
כדי להכין סלט, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
ניקוז; מקום בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים מחבת גריל גדולה מצופה בתרסיס בישול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5
מפזרים טונה עם 1/8 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
להוסיף טונה; לבשל 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
7
הסר מן המחבת; מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חותכים טונה לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
9
מוסיפים טונה, מלפפון, והבא 5 מרכיבים (מלפפון דרך עגבניות) לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
10
כדי להכין רוטב, לשלב מיץ לימון ושאר החומרים, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
טפטוף על סלט, ולזרוק בעדינות למעיל.