סלט פסטה מנטה פטריות
סלט פסטה מנטה פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 478 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמנת כבדה, שמן זית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . וזה די גרוע. נסו סלט פטריות עם נענע, סלט פסטה עם אספרגוס-מנטה פסטו, ו סלט פסטה עם טונה, חומוס & לימון נענע רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מניחים פסטה בסיר, לבשל במשך 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ולנקז. מגניב, להעביר לקערה גדולה, ולזרוק עם 3 כפות שמן זית.
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מניחים פטריות ובצל במחבת. מבשלים ומערבבים עד חום קל. בהדרגה לשפוך את השמנת הכבדה, ערבוב ברציפות.
מניחים את ענפי המנטה במחבת. מבשלים ומערבבים 5 דקות.
מערבבים סוכר לתוך רוטב שמנת. מתבלים במלח ופלפל.
הסר את ענפי המנטה עם כפית מחוררת. מערבבים את הפסטה המבושלת עד מצופה היטב.