קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות12
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה עניבת פרפר

סלט פסטה עניבת פרפר
סלט פסטה עניבת פרפר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 328 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פסטת עניבת פרפר, סלמי אוסקר מאייר, רוטב שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט פסטה פגז ים או סלט פסטה Wheelie, על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים, ו סלט פסטה צמחוני קלוי עם פסטה קישואים עדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
חותכים סלאמי לרצועות 1/4 אינץ'; רצועות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
3
לזרוק את כל החומרים בקערה גדולה; לכסות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקררים לפחות 1 שעה או עד מוכן לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.