סלט פסטה פפיון קרמי עם פרושוטו, אפונה, ענבים וחמוציות מיובשות
סלט פסטה פפיון קרמי עם פרושוטו, אפונה, ענבים וחמוציות מיובשות היא מנה עיקרית שמגישה 12. תמורת 1.17$ למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 420 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פתיתי פלפל, מיונז, טימין ופלפל לימון. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 46% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו גבינת עיזים טרייה עם חמוציות מיובשות ואגוזי מלך , ברווז עם חמוציות מיובשות, רוטב מנדרינות ומסקרפונה , ומתאבן אנדיב עם גבינה כחולה, חמוציות מיובשות ואגוזי מלך .
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את פסטה פפיון ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה כמעט התבשלה, אך עדיין יציבה לביס, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Farfalle
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אריזת מתנה סגולה
ציוד שתשתמש בו
צ'דר, חתוך לקוביות
2
מסננים היטב, ושוטפים במים קרים במסננת המונחת בכיור. בזמן שהפסטה רותחת, מבשלים את הפרושוטו במחבת קטנה על אש בינונית עד לפריכות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אריזת מתנה סגולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2/3 כוס בתוספת 2 כפות מים
3
מסננים על צלחת מרופדת בנייר סופג, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מכינים את הרוטב על ידי הקצפה של מיונז, שמנת חמוצה, חלב, שום, גרידת לימון ומיץ, פלפל לימון, פפריקה ופתיתי פלפל אדום; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
פלפל לימון
כסף ללא נעליים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים את הפסטה המרוקנת לתוך קערת ערבוב גדולה ויוצקים 3/4 מהרוטב מעל; לשמור את הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
6
מוסיפים את האפונה, החמוציות, הענבים, הבצל הירוק, ערמוני המים וגבינת הפרמזן; מערבבים עד שהסלט מצופה באופן אחיד ברוטב. מכסים ומקררים לפחות שעה, או עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
2 בקבוקי יין נתזים, צונן
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ענבים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
זורקים את הסלט עם יתרת הרוטב, האורגנו והתימין להגשה.