קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

סלט פסטה פפיון קרמי עם פרושוטו, אפונה, ענבים וחמוציות מיובשות

סלט פסטה פפיון קרמי עם פרושוטו, אפונה, ענבים וחמוציות מיובשות
סלט פסטה פפיון קרמי עם פרושוטו, אפונה, ענבים וחמוציות מיובשות היא מנה עיקרית שמגישה 12. תמורת 1.17$ למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 420 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פתיתי פלפל, מיונז, טימין ופלפל לימון. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 46% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו גבינת עיזים טרייה עם חמוציות מיובשות ואגוזי מלך , ברווז עם חמוציות מיובשות, רוטב מנדרינות ומסקרפונה , ומתאבן אנדיב עם גבינה כחולה, חמוציות מיובשות ואגוזי מלך .

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את פסטה פפיון ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה כמעט התבשלה, אך עדיין יציבה לביס, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
FarfalleFarfalle
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אריזת מתנה סגולהאריזת מתנה סגולה
ציוד שתשתמש בו
צ'דר, חתוך לקוביותצ'דר, חתוך לקוביות
2
מסננים היטב, ושוטפים במים קרים במסננת המונחת בכיור. בזמן שהפסטה רותחת, מבשלים את הפרושוטו במחבת קטנה על אש בינונית עד לפריכות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אריזת מתנה סגולהאריזת מתנה סגולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2/3 כוס בתוספת 2 כפות מים2/3 כוס בתוספת 2 כפות מים
3
מסננים על צלחת מרופדת בנייר סופג, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מכינים את הרוטב על ידי הקצפה של מיונז, שמנת חמוצה, חלב, שום, גרידת לימון ומיץ, פלפל לימון, פפריקה ופתיתי פלפל אדום; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
פלפל לימוןפלפל לימון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים את הפסטה המרוקנת לתוך קערת ערבוב גדולה ויוצקים 3/4 מהרוטב מעל; לשמור את הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
6
מוסיפים את האפונה, החמוציות, הענבים, הבצל הירוק, ערמוני המים וגבינת הפרמזן; מערבבים עד שהסלט מצופה באופן אחיד ברוטב. מכסים ומקררים לפחות שעה, או עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
2 בקבוקי יין נתזים, צונן2 בקבוקי יין נתזים, צונן
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ענביםענבים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
זורקים את הסלט עם יתרת הרוטב, האורגנו והתימין להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום

מרכיבים

91דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פארפאל (עניבת פרפר) פסטהפארפאל (עניבת פרפר) פסטה2חתיכות טופי הית' ברטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2ציפורןשום, טחון, או יותר לפי הטעםשום, טחון, או יותר לפי הטעם113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ענבים ללא זרעים, חצויענבים ללא זרעים, חצוי50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ12שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם1צביטהפלפל לימוןפלפל לימון1לימון, מקונן ומיץלימון, מקונן ומיץ791 לב מפאלדי טרי אם אפשר2% חלב דל שומן2% חלב דל שומן1121 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו12 כפיות אבקת שוםאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ1צביטהנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילות אפונה קפואה, מופשרחבילות אפונה קפואה, מופשר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרושוטו, חתוך לקוביותפרושוטו, חתוך לקוביות1צביטהפתיתי פלפל אדום, או לפי הטעםפתיתי פלפל אדום, או לפי הטעם1151 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ערמוני מים, מנוקז וחתוך לקוביותערמוני מים, מנוקז וחתוך לקוביות