סלט פסטה שרימפס עם סלסה פירות טריים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכו לחנות ותביאו מלח, חלפיניו צ'ילה, קליפת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: סלט שעועית עם שרימפס וסלסה טרייה, סלסה פירות טריים, ו בוריטוס הודו עם סלסה פירות טריים.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים לסלסה פירות טריים.
מרכיבים שתצטרך
פירות טריים
Dientes De Ajo
2
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות. לשטוף עם מים קרים; לנקז.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יין פינו נואר אורגני סטולץ. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.