סלט פרח הבננה של נעמי דוגויד, בסגנון ראקין
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid, ו אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה נמרצת. מכניסים את פרח הבננה, מכסים, ומבשלים ברתיחה חזקה עד מבושל דרך, על 15 דקות. בדוק על ידי פירסינג זה עם סכין: אם הסכין מחליק בקלות למרכז, זה נעשה. הרם מחוץ למים ולהניח בצד להתקרר במשך כמה דקות.
לקלף 2 או 3 של העלים החיצוניים של פרח הבננה ולהשליך.
חותכים את פרח הבננה ל 5 או 6 נתחים, מניחים במעבד מזון, ודופק מספר פעמים, רק עד שיש לך מסה קצוצה גס. הופכים לקערה, מוסיפים את הבוטנים, זרעי שומשום, רוטב דגים, מלח ושמן שאלוט וזורקים. טעם מלח ולהתאים במידת הצורך, ולאחר מכן להוסיף את בצלצלים מטוגנים ולזרוק שוב.