קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

סלט פרח הבננה של נעמי דוגויד, בסגנון ראקין

סלט פרח הבננה של נעמי דוגויד, בסגנון ראקין
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid, ו אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה נמרצת. מכניסים את פרח הבננה, מכסים, ומבשלים ברתיחה חזקה עד מבושל דרך, על 15 דקות. בדוק על ידי פירסינג זה עם סכין: אם הסכין מחליק בקלות למרכז, זה נעשה. הרם מחוץ למים ולהניח בצד להתקרר במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פריחת בננהפריחת בננה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לקלף 2 או 3 של העלים החיצוניים של פרח הבננה ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
פריחת בננהפריחת בננה
3
חותכים את פרח הבננה ל 5 או 6 נתחים, מניחים במעבד מזון, ודופק מספר פעמים, רק עד שיש לך מסה קצוצה גס. הופכים לקערה, מוסיפים את הבוטנים, זרעי שומשום, רוטב דגים, מלח ושמן שאלוט וזורקים. טעם מלח ולהתאים במידת הצורך, ולאחר מכן להוסיף את בצלצלים מטוגנים ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
פריחת בננהפריחת בננה
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
רוטב דגיםרוטב דגים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מגישים בטמפרטורת החדר.