סלט פריזה עם אגסים, גבינה כחולה וויניגרט פורט עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מגיש 4 ומחירו 4.16 $ למנה . מנה אחת מכילה 425 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . אם יש לך חומץ ביין אדום, רדיקיו חתוך בסרט, פורט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 63% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט פריזה עם אגוזי מלך מתובלים, אגסים, צ'דר חווה וויניגרט פורט, סלט פריזה עם גבינה כחולה, ויניגרט דובדבנים מיובשים ואגוזי מלך וחזה ברווז עם סלט פריזה וויניגרט פורט .
הוראות
1
מבשלים את הפורט בסיר קטן עד לצמצום ל-2 כפות.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מצננים, ואז טורפים פנימה חומץ יין אדום, שאלוט, מלח ופלפל, לפי הטעם. טורפים בהדרגה את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
בקערה גדולה, זורקים את הפריז, הרדיצ'יו והאגס. מחלקים את הסלט בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלח
אנדיב מתולתל
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מטפטפים את הרוטב; כנראה שלא תשתמש בהכל. בעזרת החורים הבינוניים של פומפיה, מגלחים את הגבינה הכחולה במקלחת עדינה דמוית שלג מעל הסלטים. מפזרים מעל את האגוזים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את לואי רודרר קריסטל ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.