אם יש לך רוטב שום קלוי, מלח ופלפל, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: סלט פריזי עם רוטב בייקון חם, סלט פריסה עם פטיאן ורוטב נענע, ו פריזה וסלט צנון עם רוטב אגוזי לוז.
הוראות
1
מערבבים את השום, חומץ, חרדל, דבש, מיץ ליים ומלח ופלפל, לפי הטעם, בבלנדר תערובת עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ ליים
חרדל
חומץ
שום
דבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
1
מניחים את הפריזי בקערה גדולה, מוסיפים 1/4 כוס של ויניגרט, מתבלים במלח ופלפל, לטעום ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ויניגרט
אנדיב מתולתל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שים את העגבניות בקערה, מוסיפים כמה כפות של ההלבשה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחלקים את הפריזי בין 4 ל 6 צלחות גדולות, לארגן 3 של רבעי עגבניות סביב ההיקף של כל צלחת.