סלט פריסה עם ויניגרט מייפל-בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט פריזה עם ויניגרט מייפל בייקון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 152 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שמפניה חומץ, מלח, radicchio, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלט פריזי עם ויניגרט בייקון חם, תפוחים וסלט בייקון עם ויניגרט מייפל-בלסמי, ו דלעת סקווש וסלט בייקון עם ויניגרט מייפל רוזמרין.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה. מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, שמירה על טפטוף; להתפורר.
להוסיף שאלוט לטפטופים במחבת; לבשל 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בחומץ שמפניה, סירופ מייפל, שמן זית כתית, חרדל דיז ' ון, מלח ופלפל שחור טחון טרי.
יוצקים רוטב על סלט ירקות; לזרוק היטב לשלב.
מוסיפים בייקון מתפורר וגבינה לירוקים; לזרוק בעדינות.