סלט צנון עם ויניגרט זית שחור וגבינת עיזים מצופה שקדים
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? סלט Radicchio עם ויניגרט זית שחור וגבינת עיזים מצופה שקדים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לך לחנות ותביא את רדיקיו, חרדל דיז'ון, זיתים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט גבינת עיזים מצופה שקדים, סלט גבינת פקאן מצופה גבינת עיזים עם ויניגרט רימונים, ו Panko-סלט גבינת עיזים מצופה שקדים.
הוראות
1
בקערה בינונית, להקציף חומץ, חרדל, דבש ושמן.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
חומץ
דבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיפים זיתים, מלח, פלפל ואורגנו מיובש.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובש
זיתים
פלפל
מלח
3
שלב ביסודיות ומקרר עד צונן (כ 1 שעה).
1
פרוס גבינת עיזים וגלגל כדורי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
גלול
2
מערבבים שקדים ופפריקה בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
פפריקה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
רול כדורים בתערובת שקדים פפריקה עד מכוסה לחלוטין מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה
שקדים
גלול
1
שוטפים את הקרדיקיו וחותכים לפרוסות צרות. לשים רדיקיו פרוס לתוך קערה גדולה לאט להוסיף רוטב ויניגרט, ציפוי הסלט לחלוטין. למעלה עם כדורי גבינת עיזים כפי שהיית עושה עם קרוטונים.