סלט קוב חג המולד
המתכון חג המולד סלט קוב יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך חרדל דיז'ון, גאודה, פלפל סדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. נסו סלט קוב באביב עם ויניגרט בזיליקום פטל + סלט צנצנת מייסון, סלט קוב, ו סלט קוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס מגש גיליון עם תרסיס nonstick.
בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את סירופ מייפל, סוכר חום, סיידר תפוחים.
מוסיפים את החזיר ומערבבים היטב.
שים את תערובת החזיר על מגש ואופים עד התחמם ואת החזיר מפתחת צבע, על 20 עד 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מוסיפים את הפסטה, gherkins ופטרוזיליה לקערה עם ויניגרט ומערבבים למעיל. קו קערת הגשה גדולה עם חסה סינר ולהוסיף את הפסטה. מסדרים את הבצל האדום, גאודה, שעועית ירוקה במרינדה, חזיר מבושל בשורות על גבי הפסטה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, על 2 עד 3 דקות.
מסננים את השעועית הירוקה ומחשמלים אותם באמבט קרח.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את השום, פתיתי פלפל אדומים, שמן, חומץ, מלח ופלפל.
לנקז את השעועית הירוקה ממי הקרח ולזרוק אותם במרינדה עד מצופה היטב. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד חרדל, חומץ, שמן זית, שאלוט, טימין, מלח ופלפל.