סלט קוב קלאסי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? סלט קוב קלאסי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, חרדל דיז'ון, 2 שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו סלט קוב קלאסי, סלט קוב קלאסי, ו סלט קוב קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני, ערבוב, עד פריך, 15 עד 20 דקות; להעביר מגבות נייר לניקוז.
בינתיים, מניחים את הביצים בסיר ומכסים במים קרים על ידי כ 1 אינץ'. להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז לכסות, להסיר מהחום ולתת לעמוד, 10 עד 12 דקות.
מסננים, ואז לרוץ מתחת למים קרים להתקרר. לקלף תחת מים זורמים קרים. קוצצים את הביצים המבושלות היטב ומתבלים במלח.
מערבבים את העוף, גרידת לימון ומיץ, עלי דפנה, טימין, פלפלים וקמצוץ גדול של מלח בסיר בינוני; מוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות את העוף על ידי 1/2 אינץ'. מביאים לרתיחה חשופה מעל חום בינוני (לא להרתיח) ומבשלים עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם העוף 160 מעלות F, על 7 דקות.
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות.
לטאטא את החומץ, שאלוט, חרדל ו 1/2 כפית מלח בקערת הגשה.
לטאטא בשמן הזית בזרם איטי, יציב עד emulsified; העונה עם פלפל. קוביות העוף ולזרוק עם 1 כף של ההלבשה בקערה נפרדת.
חצי, בור וקוביות האבוקדו. מתבלים את העגבניות במלח.
מוסיף את הסינר וחסה רומיין לקערה הגשה על גבי ההלבשה. מסדרים את הבייקון, ביצים מבושלות קשות, עוף, אבוקדו, עגבניות וגבינה כחולה בשורות על גבי החסה. כאשר מוכן לשרת, לזרוק את הסלט ואת העונה עם מלח ופלפל.