סלט קוסקוס ועדשים ים תיכוני
סלט קוסקוס עדשים ים תיכוני עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. גשו לסופר וקנו נענע, פלפל, חרדל דיז'ון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 56 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט קוסקוס ועדשים ים תיכוני, סלט קוסקוס ועדשים ים תיכוני, ו סלט קוסקוס ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עדשים בסיר גדול; מכסים במים 2 אינץ ' מעל עדשים. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 25 עד 30 דקות או עד למכרז.
מביאים מרק לרתיחה בסיר בינוני; מערבבים בהדרגה בקוסקוס.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג.
מערבבים עדשים, קוסקוס, פלפל, והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים בעדינות.
מערבבים מיץ לימון ו -4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה.
יוצקים תערובת מיץ לימון על תערובת קוסקוס; מערבבים בעדינות. מערבבים בגבינה.