סלט קינואה עם ירקות ויניגרט Tomatillo
סלט קינואה עם ירקות ויניגרט Tomatillo עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. אם יש לכם חומץ שמפניה, מיץ ליים, שמן זית extravirgin, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Tomatillo-סלט קינואה, Quinoan שוב? סלט קינואה עם ויניגרט פטל, ו סלט ירקות חמים עם ויניגרט לימון (מתכונים דומים).
הוראות
במקום הראשון 10 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה. תניח בצד.
מניחים 3 כוסות מים בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ומביאים לרתיחה. מערבבים קינואה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד המים נספגים.
טפטוף עם תערובת tomatillo; מערבבים היטב לשלב. מגניב.
מוסיפים מלפפון, צנון ופלפל אדום לתערובת קינואה מקורר; לזרוק בעדינות לשלב. מחלקים סלט בין כל 6 צלחות; למעלה באופן שווה עם גבינה ופטרוזיליה.