סלט קינואה תרד נבול
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו סלט תרד קנואה קנואה. מנה אחת מכילה 168 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש חומץ יין אדום, מלח, שן שום וקינואה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79% , שהוא מוצק. נסו סלט תרד נבול , סלט תרד נבול וסלט ניוקי ותרד נבול (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים קינואה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 12-15 דקות או עד שהמים נספגים.
מסירים מהאש; לטשטש עם מזלג.
בקערה גדולה מערבבים את הקינואה החמה, התרד והחמוציות. לרוטב, טורפים בקערה קטנה את השמן, מיץ התפוזים, החומץ, סירופ המייפל, השום, המלח והפלפל. מערבבים פנימה בצל.
יוצקים מעל תערובת קינואה; לזרוק למעיל.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. שרדונה Dutton-Goldfield Dutton Ranch עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-43 דולר לבקבוק.
![Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay]()
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
2013 הייתה עוד עונת גידול כוכבת בעמק הנהר הרוסי; אביב חם, מזג אוויר נהדר של פריחה, ועונת הבשלה מתונה ארוכה. הבלוקים שלנו עבור תערובת Dutton Ranch נקצרו בין ה-9 בספטמבר ל-11 באוקטובר; הפרי היה נקי ובשלה להפליא, ונתן לנו יינות עם עמוד השדרה החומצי וטעמי פרי הדר ופירות אבן שאנחנו כל כך אוהבים מהשכונה שלנו. היין הזה הוא על רעננות ואיזון: באף הוא מוביל עם תווים לימון מאייר, אגס ומינרלים, עם גוון טרופי וג'ינג'ר. בפה, העסיסיות של העונה הזו מאוזנת על ידי חומציות מוצקה וליבת פרי מתפתחת שגורמת לך לחזור. כדור חמצמץ לימון, אגס בשל ומגע של תפוח ירוק ממלאים את פרופיל הפרי, בעוד המינרליות הפלדה והשמנת המתוקה מוסיפים מורכבות שאנחנו אוהבים ביין הזה. אלכוהול מתון והחומציות העסיסית המיוחדת של גרין ואלי מקלים על גימור ההדר/ג'ינג'ר הרענן והמתמשך. זהו יין שמתפתח בכוס ויתגמל בקלות 5 שנים של יישון במרתף, אבל שניהם יהוו אתגר עם הפיתוי המיידי שלו.