סלט קיסר כרוב
גשו לסופר וקנו כרוב מסולסל, מיונז, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: סלט קייל קיסר + ויניגרט קיסר, סלט קיסר כרוב, ו סלט קיסר כרוב.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, עיסוי כרוב עם 3 כפות שמן זית, וודא כי המעיל את כל המשטחים, לישה עם הידיים כדי לעזור לשבור את החלקים הקשים, על 2 דקות. שים בצד בזמן שאתה מכין את קרוטונים ואת ההלבשה.
מערבבים חתיכות לחם עם שאריות שמן זית בקערה של מעבד מזון. דופק עד שנשבר לחתיכות בגודל אפונה. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל ודופק פעם או פעמיים לשלב.
העברה לתבנית אפייה מעוטרת.
מניחים בתנור ואופים עד קרוטונים הם בצבע חום זהוב חיוור פריך, על 20 דקות.
מערבבים מיונז, אנשובי, שום, גבינה, רוטב ווסטרשייר, ומיץ לימון בקערת מעבד מזון ולעבד עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל במידת הצורך.
כאשר קרוטונים מבושלים, מוסיפים בצל, רוטב, וחצי קרוטונים לקערה גדולה עם כרוב נבול. לזרוק עם הידיים עד מצופה ביסודיות.
מגישים זרועים קרוטונים הנותרים.