סלט קיסר עם אנשובי עטוף שום לימון מלוח Sabayon
המתכון סלט קיסר עם שום עטוף אנשובי וסביון לימון מלוח יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . גשו לסופר וקנו פלטות אנשובי, פירורי לחם, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: סלט קיסר שום לימון, סיזר סלמון מעושן קיסר עם מייר כמהין לימון ויניגרט אנשובי, ו המרכיב הסודי (אנשובי): סלט קיסר ירוק.
הוראות
מניחים את האנשובי במגש רדוד ומוסיפים קצת חלב כדי לכסות אותם.
מניחים מחבת רוטב קטנה על אש בינונית ומוסיפים את שיני השום והחלב לכיסוי. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עד ציפורן הם מאוד רך אבל לא רגשני, על 10 עד 12 דקות.
קו צלחת עם מגבת נייר ומניחים את האנשובי, בשכבה אחת, על המגבת ולתת להם לנקז.
הסר את השום מהמחבת ואם יש סרט חלב עליהם לשטוף אותם מתחת למים כדי לנקות אותם.
מניחים אותם על מגבת נייר עם אנשובי.
קח את אחד שיני השום והנח אותו על קרש חיתוך. שימוש בצד השטוח של סכין השפים שלך לרסק אותו ולאחר מכן קרם אותו באמצעות הסכין כאילו היית חידוד תער זמן ישר ישן על רצועת עור. בקערת ערבוב בגודל בינוני לשלב את השום מוקרם, חלמונים, שמן אנשובי, מיץ לימון, גרידה ומערבבים עם מקצף הוספת קמצוץ של מלח ופלפל לבן.
מניחים את קערת ערבוב על אש נמוכה להקציף. אל תפסיק להקציף עד החלמונים מתחילים להשאיר סרטים כפי שאתה להקציף. תיזהר לא להכין ביצים מקושקשות.
הסר מהחום מיד ומניח את הקערה על מגבת רטובה המוגדרת על הדלפק, המגבת ימנע ממך לרדוף הקערה שלך סביב הדלפק כפי שאתה לטאטא. לאט לטפטף טיפה או שתיים של שמן הזעפרן לתוך תערובת חלמון תוך המשך לטאטא. תמשיך להוסיף שמן טיפה בכל פעם עד שיש לך תחליב. ברגע שיש לך תחליב אתה יכול להוסיף את השמן בזרם איטי דק בעת שטוף.
אם הרוטב הוא עבה להוסיף מים חמים על ידי כפית עד שתגיע לעובי הרצוי. זה צריך להיות עקביות של סירופ מייפל.
מערבבים את פרמזן ופירורי לחם ומתבלים אותם עם מלח ופלפל.
חותכים כל ראש רומיין לשניים.
מניחים אותם אטרקטיביים על צלחת. לעטוף כל שן שום עם אנשובי. כמה שיני יכול להשתמש רק חצי אנשובי.
מניחים 3 מאלה על כל צלחת סביב רומיין.
טפטוף חלק בריא של רוטב על רומיין לזכור יש לך ארבעה סלטים, אז לחלק אותו באופן שווה.
מפזרים פירורי לחם פרמזן ומגישים.