המתכון סלט קיסר עם בייקון, כרוב ניצנים ובזיליקום מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 400 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם שמן canolan, חלמון ביצה מפוסטר, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב ניצנים סלט קיסר, בייקון וסלט כרוב ניצנים, ו כרוב ניצנים סלט בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הרוטב: בקערה של מעבד מזון, לשלב את חלמון הביצה, חרדל, שום 1/2 כפית כל מלח ופלפל. דופק להתמזג. עם ריצת המכונה, יוצקים את מיץ לימון מלח צלפים לתוך התערובת. לאט לאט לשפוך את שמן הזית, ואז שמן קנולה, מיזוג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
סטייקים של ניו יורק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מעבירים את הרוטב לקערה וטעם לתיבול. מערבבים את האנשובי ושמן אנשובי. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש, או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
למרקם חלק וניתן למריחה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הכן את הסלט: לבשל את הבייקון במחבת קטנה על אש נמוכה, ערבוב, עד פריך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
חום 1 אינץ ' שמן קנולה בסיר בינוני כבד תחתית עד מדחום מטגן עמוק רושם 350 מעלות F (או לחלופין, להשתמש טיגון עמוק). קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשום
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
שים את הצלפים במסננת מתכת קטנה, להטביע אותם בשמן החם ומטגנים עד פריך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
8
מוסיפים את עלי כרוב הניצנים לשמן החם בקבוצות קטנות (צעד אחורה כי הם מתיזים שמן) ומטגנים עד פריך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
9
מעבירים למגבות נייר באמצעות כף מחוררת. מתבלים את העלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
1
יוצקים כשלושה רבעים מהרוטב לקערת סלט גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הרומיין, הבזיליקום והפרמזן המגורדת וזורקים למעיל. לגלח פרמזן נוסף על הסלט. למעלה עם שאר ההלבשה, בייקון, צלפים ועלים כרוב ניצנים.