סלט קיסר עם פלפלים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חסה קרועה, חרדל דיז'ון, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל.
הוראות
כדי להכין את ההלבשה, להסיר עור נייר לבן מן ראשי שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף כל ראש בנפרד בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 1 שעה; מגניב.
חותכים לרוחב, ולסחוט כדי לחלץ עיסת שום למדוד 3 כפות. השליכו עורות.
מניחים שום, מיונז, חרדל, להדביק, פלפל שחור במעבד מזון; תהליך עד חלקה. עם מעבד מזון על, לאט לשפוך חומץ ושמן דרך מצנח מזון; תהליך עד היטב מעורבב.
כדי להכין סלט, לחתוך פלפלים בחצי אורך; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאים, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף; לחתוך לרצועות 1 אינץ'.
מערבבים רוטב, חסה, 2 כפות גבינה, וקוביות לחם שיפון בקערה גדולה, משליכים בעדינות למעיל. מחלקים סלט בין 8 צלחות סלט. סדר רצועות פלפל על גבי סלטים.
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות גבינה.