קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מטבחיםאמריקאי
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קיסר קלאסי

סלט קיסר קלאסי
המתכון סלט קיסר קלאסי מוכן בערך 35 דקות והוא בהחלט מדהים פסקטריאן אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חומץ יין, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה הלא מלוחה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. ציון זה מוצק. נסו סלט קיסר קלאסי, סלט קיסר קלאסי, ו סלט קיסר קלאסי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס משרים את האנשובי בקערת מים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסננים ומייבשים, ואז קוצצים דק ומועכים ליצירת עיסה; מניחים בצד.
1
שלב את החמאה עם השום בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה; מבשלים, מסתחררים את התבנית מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
דַק-דַק-
2
מסירים מהאש ויוצקים לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את קוביות הלחם והפטרוזיליה וזורקים; מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הלחם על תבנית עם נייר אפייה בשכבה אחת ואופים עד להזהבה ופריכה, כ -10 דקות; תן להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בינתיים, להפוך את ההלבשה: להביא סיר קטן של מים לרתיחה. בעדינות להוריד את הביצה לתוך המים, ואז מיד להסיר את המחבת מהחום ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
דַק-דַק-
5
מסננים ושוטפים את הביצה מתחת למים קרים; לפצח לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקציפים פנימה את משחת האנשובי, החומץ, רוטב ווסטרשייר, מיץ הלימון ואבקת החרדל לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
אבקת חרדלאבקת חרדל
משחת אנשובימשחת אנשובי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מקציפים פנימה את שמן הזית בזרם איטי ויציב עד לתחליב; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים את החסה, הקרוטונים וכשליש מהפרמזן לקערה עם הרוטב וזורקים בעדינות. מחלקים בין הצלחות ומעליהם את יתרת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
צילום: ג ' וני מילר