סלט קיסר קלאסי
המתכון סלט קיסר קלאסי מוכן בערך 35 דקות והוא בהחלט מדהים פסקטריאן אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חומץ יין, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה הלא מלוחה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. ציון זה מוצק. נסו סלט קיסר קלאסי, סלט קיסר קלאסי, ו סלט קיסר קלאסי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס משרים את האנשובי בקערת מים, 5 דקות.
מסננים ומייבשים, ואז קוצצים דק ומועכים ליצירת עיסה; מניחים בצד.
שלב את החמאה עם השום בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה; מבשלים, מסתחררים את התבנית מדי פעם, 5 דקות.
מסירים מהאש ויוצקים לקערה בינונית.
מוסיפים את קוביות הלחם והפטרוזיליה וזורקים; מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הלחם על תבנית עם נייר אפייה בשכבה אחת ואופים עד להזהבה ופריכה, כ -10 דקות; תן להתקרר.
בינתיים, להפוך את ההלבשה: להביא סיר קטן של מים לרתיחה. בעדינות להוריד את הביצה לתוך המים, ואז מיד להסיר את המחבת מהחום ולתת לעמוד 5 דקות.
מסננים ושוטפים את הביצה מתחת למים קרים; לפצח לתוך קערה גדולה.
מקציפים פנימה את משחת האנשובי, החומץ, רוטב ווסטרשייר, מיץ הלימון ואבקת החרדל לתערובת אחידה.
מקציפים פנימה את שמן הזית בזרם איטי ויציב עד לתחליב; מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את החסה, הקרוטונים וכשליש מהפרמזן לקערה עם הרוטב וזורקים בעדינות. מחלקים בין הצלחות ומעליהם את יתרת הפרמזן.