קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מטבחיםאמריקאי
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קיסר קלאסי

סלט קיסר קלאסי
המתכון סלט קיסר קלאסי מוכן בערך 35 דקות והוא בהחלט מדהים פסקטריאן אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חומץ יין, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה הלא מלוחה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. ציון זה מוצק. נסו סלט קיסר קלאסי, סלט קיסר קלאסי, ו סלט קיסר קלאסי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס משרים את האנשובי בקערת מים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסננים ומייבשים, ואז קוצצים דק ומועכים ליצירת עיסה; מניחים בצד.
1
שלב את החמאה עם השום בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה; מבשלים, מסתחררים את התבנית מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסירים מהאש ויוצקים לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את קוביות הלחם והפטרוזיליה וזורקים; מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הלחם על תבנית עם נייר אפייה בשכבה אחת ואופים עד להזהבה ופריכה, כ -10 דקות; תן להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בינתיים, להפוך את ההלבשה: להביא סיר קטן של מים לרתיחה. בעדינות להוריד את הביצה לתוך המים, ואז מיד להסיר את המחבת מהחום ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים ושוטפים את הביצה מתחת למים קרים; לפצח לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מקציפים פנימה את משחת האנשובי, החומץ, רוטב ווסטרשייר, מיץ הלימון ואבקת החרדל לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
אבקת חרדלאבקת חרדל
משחת אנשובימשחת אנשובי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מקציפים פנימה את שמן הזית בזרם איטי ויציב עד לתחליב; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
מוסיפים את החסה, הקרוטונים וכשליש מהפרמזן לקערה עם הרוטב וזורקים בעדינות. מחלקים בין הצלחות ומעליהם את יתרת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
צילום: ג ' וני מילר