סלט קיץ דרום מערב
סלט הקיץ הדרום מערבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, אוזני תירס, צ'וריסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: טונה דרום-מערבית עם סלט קיץ בגריל, כריך רייצ'ל הדרום מערבי עם סלט כרוב דרומי: אתגר הסוגר הנועז ביותר של ראש חזיר בר, ו סלט דרום מערב.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים תירס ומבשלים עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לאמבטיית מי קרח כדי להפסיק לבשל.
במחבת בינונית, מבשלים חתיכות פפרוני על אש בינונית עד להשחמה, 3 עד 4 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז ולקרר. תניח בצד.
בקערה קטנה, לשלב שמנת חמוצה ומיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה גדולה, מערבבים חסה, תירס, פפרוני, שעועית שחורה, עגבניות ואבוקדו. להפיץ באופן שווה בין 4 צלחות. תציע רוטב שמנת חמוצה בצד.
מגישים עם רצועות טורטייה (ראה להלן) לחם תירס, אם תרצה.