סלט קיץ רומי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פלפל, עלי פטרוזיליה, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו סלט קיץ רומי, סלט קיץ רומי, ו סלט טריז רומי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את חומץ בלסמי בסיר קטן על אש נמוכה עד עבה, מתקתק, ומדידה 1/4 כוס, על 20 דקות. להפריש להתקרר.
מערבבים את הזיתים, פטרוזיליה, אנשובי, צלפים, שום, בזיליקום, פלפל ושמן זית בקערה קטנה וזורקים לשלב.
כדי לשרת, לחתוך את העגבניות לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ ' ומקום, חפיפה מעט, על צלחת הגשה. כפית את תערובת הזית והפטרוזיליה על העגבניות.
טפטוף בלסמי מופחת על הסלט ומגישים.