סלט קיץ רומי
סלט קיץ רומאי עשוי להיות בדיוק המתאבנים שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון, 27 גרם שומן ובסך הכל 319 קלוריות. אם יש לכם עגבניות בשלות בגפן, חומץ בלסמי, עלי בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 366 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. עם ציון של 76%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: סלט קיץ רומי, סלט קיץ רומי וסלט טריז רומי.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מבשלים את החומץ הבלסמי בסיר קטן על אש נמוכה עד לקבלת תערובת סמיכה, סירופית ומידה של 1/4 כוס, כ-20 דקות. מניחים בצד לצינון.
מערבבים את הזיתים, הפטרוזיליה, האנשובי, הצלפים, השום, הבזיליקום, הפלפל ושמן הזית בקערה קטנה ומערבבים לאיחוד.
להגשה, פורסים את העגבניות לעיגולים בעובי 1/4 אינץ' ומניחים, מעט חופפים, על צלחת הגשה. מורחים את תערובת הזיתים והפטרוזיליה על העגבניות.
מזלפים את הבלסמי המצומצם על הסלט ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.