סלט קישואים בגריל עם ויניגרט עשבי לימון ורומנו מגולח וצנוברים קלויים
סלט קישואים בגריל עם ויניגרט עשב לימון ורומנו מגולח וצנוברים קלויים הוא א ללא גלוטן ומספק כ 4 מנות. זה הר ד ' אובר יש 366 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. 1080 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, גרידת לימון ודבש. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 66%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט קישואים בגריל עם ויניגרט עשבי לימון ורומנו מגולח וצנוברים קלויים, סלט קינואה קשת עשב לימון עם צנוברים קלויים, ו נבט בריסל מגולח ופסטה קישואים צ'וריסו עם צנוברים קלויים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל לחום גבוה.
מברישים את הקישואים משני הצדדים בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. גריל רק על 1 דקה לכל צד (עד חרוך מעט נבול), ולאחר מכן להסיר אותם מגש.
מקציפים בקערה קטנה את חרדל הדיז ' ון, מיץ הלימון, גרידת הלימון, הדבש, לפי הטעם, והמלח והפלפל, לפי הטעם והפטרוזיליה. לאט לאט, מקציפים פנימה את שמן הזית עד לתחליב.
מזלפים את הוויניגרט על הקישואים ונותנים לו לכבוש במשך 15 דקות בטמפרטורת החדר. למעלה עם גבינה מגולחת, צנוברים, פטרוזיליה ועלי נענע.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גבעת הציד של נהר קומאו שרדונה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
![נהר קומאו האנטינג היל שרדונה]()
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
ליין זה ניחוחות ריחניים של לימון/ליים על האף המאפיינים את הבושם המקסים מפירות הגדלים בגבעת הציד. ייצור 2013 הושפע מקפוא באביב והיבולים הבאים היו בערך חצי מהגודל הרגיל. הקיץ היה אחד הטובים ביותר שנרשם והענבים היו נקיים להפליא, בשלים וטעמים עזים, ויצרו יין בעל ריכוז ומורכבות עזים שיחיה זמן רב מאוד.