סלט קלוי-סלק ואבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט קלוי סלק ואבוקדו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, בצל צ'יפוליני, חרדל דיז' ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו סלט סלק קלוי, אבוקדו וגרס, סלט סלק קלוי עם אבוקדו, גבינת עיזים ואגוזי מלך מסוכרים עם ויניגרט דיז'ון דבש, ו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה קטנה, לשפשף את הסלק עם שמן זית.
מוסיפים את המים ואת העונה עם מלח ופלפל לבן. מכסים בחוזקה בנייר כסף וצולים במשך 2 עד 2 1/2 שעות, או עד רך כאשר פירסינג בסכין.
בואו מגניב, ואז לקלף את הסלק ולחתוך אותם לחתיכות 3/4 אינץ'.
בינתיים, בבלנדר, לשלב את הבצל הקצוץ עם חומץ יין אדום, מיץ לימון, חרדל ודבש. מתבלים במלח ופלפל לבן ומתמזגים עד לקבלת חלקה. עם המכונה על, מוסיפים את שמן הגפן ואת 2 כפות שמן זית בזרם יציב.
מוסיפים את האבוקדו לסלק הקלוי.
יוצקים את רוטב הבצל על גבי ולזרוק בעדינות לשלב. מתבלים את הסלט במלח ופלפל ומגישים.