סלט קליפות שרימפס ופסטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלט קליפות שרימפס ופסטה. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 8 . אם יש לכם שמיר, מלח ופלפל גרוס, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו שרימפס פגזים ופסטה שום, סלט שרימפס וקליפות, ו סלט טונה קיסר בקליפות פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 1 1/4 כוס מיונז, חרדל דיז ' ון, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל קאיין יחד בקערה; מוסיפים מיץ לימון ו 1/3 כוס שמיר קצוץ.
מקציפים עד לאיחוד יסודי. מקררים.
מביאים לרתיחה סיר מים מומלחים ומערבבים פנימה קליפות פסטה; מבשלים עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים כדי לקרר מעט את הפסטה; מסננים שוב.
זורקים שרימפס עם פסטה; מוסיפים פלפל אדום, סלרי ורוטב לפסטה ושרימפס.
מערבבים היטב לציפוי וממלאים קליפות ברוטב. מכסים את הקערה בניילון ומכניסים למקרר לצינון, 2 עד 3 שעות.
מערבבים שוב סלט לפני ההגשה ומתבלים לפי הטעם במלח נוסף, פלפל שחור, מיץ לימון ופלפל קאיין אם רוצים. אם הסלט נראה מעט יבש, מערבבים פנימה עוד קצת מיונז.
מקשטים בפפריקה וענפי שמיר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אן איימי פינו גרי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![אן איימי פינו גרי]()
אן איימי פינו גרי
ניחוחות של אגס ברטלט, גרדניה, אפרסק לבן, תה לבן, יסמין, קרקר גרהם וקש. טעמים של אגס אסייתי, תאנה לבנה, אפרסק לבן, תות לבן ופרחי שומר. הגימור יבש, ארוך ומונע חומצה.משתלב היטב עם עוף צלוי, סלט קיסר, מולים, צלע חזיר מזוגג חבושים, דלעת בגריל, פורל צרוב במחבת וביבימבאפ.