קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

סלט קליפות שרימפס ופסטה

סלט קליפות שרימפס ופסטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלט קליפות שרימפס ופסטה. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 8 . אם יש לכם שמיר, מלח ופלפל גרוס, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו שרימפס פגזים ופסטה שום, סלט שרימפס וקליפות, ו סלט טונה קיסר בקליפות פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף 1 1/4 כוס מיונז, חרדל דיז ' ון, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל קאיין יחד בקערה; מוסיפים מיץ לימון ו 1/3 כוס שמיר קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקציפים עד לאיחוד יסודי. מקררים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מביאים לרתיחה סיר מים מומלחים ומערבבים פנימה קליפות פסטה; מבשלים עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים ושוטפים במים קרים כדי לקרר מעט את הפסטה; מסננים שוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
זורקים שרימפס עם פסטה; מוסיפים פלפל אדום, סלרי ורוטב לפסטה ושרימפס.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מערבבים היטב לציפוי וממלאים קליפות ברוטב. מכסים את הקערה בניילון ומכניסים למקרר לצינון, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מערבבים שוב סלט לפני ההגשה ומתבלים לפי הטעם במלח נוסף, פלפל שחור, מיץ לימון ופלפל קאיין אם רוצים. אם הסלט נראה מעט יבש, מערבבים פנימה עוד קצת מיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מקשטים בפפריקה וענפי שמיר.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אן איימי פינו גרי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
אן איימי פינו גרי
אן איימי פינו גרי
ניחוחות של אגס ברטלט, גרדניה, אפרסק לבן, תה לבן, יסמין, קרקר גרהם וקש. טעמים של אגס אסייתי, תאנה לבנה, אפרסק לבן, תות לבן ופרחי שומר. הגימור יבש, ארוך ומונע חומצה.משתלב היטב עם עוף צלוי, סלט קיסר, מולים, צלע חזיר מזוגג חבושים, דלעת בגריל, פורל צרוב במחבת וביבימבאפ.