סלט קלמרי בסגנון פרובנס עם גרמולטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט קלמרי בסגנון פרובנס עם גרמולטן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 291 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גרידת לימון, פלפל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו קלאמרי בסגנון לוסיאנה, קלמרי-סגנון מציל של שתי דקות, ו סוליית לימון בסגנון פרובנס (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את הפלפלים האדומים והצהובים ישירות מעל להבת גז או מתחת לגריל עד שהם חרוכים בכל רחבי.
מעבירים את הפלפלים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקרר. לקלף, ליבת זרע הפלפלים, ואז לחתוך אותם לקוביות 1/2 אינץ'.
הכינו אמבטיית מי קרח. בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הקלמארי על חום גבוה עד לבן ומוצק, על 1 דקה.
בקערה קטנה, לטאטא את חומץ היין האדום עם ממרח אנשובי וקמצוץ נדיב כל מלח ופלפל. בהדרגה לטאטא בשמן זית עד ויניגרט הוא emulsified.
על משטח עבודה, לרכך את הפטרוזיליה עם גרידת לימון טחון ושום.
להעביר את gremolata לקערה.
בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה עם 1 כף של ויניגרט. מתבלים במלח ופלפל ומסדרים על מגש גדול.
מוסיף את הויניגרט שנותר לקערה ולזרוק עם פלפלים קלויים, קלמרי, עגבניות מיובשות, זיתים, צלפים, שאלות, ו 3 כפות של הגרמולטה. מתבלים את הסלט במלח ופלפל וכפית מעל הארוגולה.
מפזרים את הגרמולטה הנותרים ומגישים.