סלט קלמרי, עגבניות וצלפים
סלט קלמרי, עגבניות וצלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 281 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו אומצות קלמרי עם קלמרי., סלט צ'רי עגבניות-צלפים, ו עגבניות, צלפים, סלט גבינה זית וכחול (מתכונים דומים).
הוראות
לסלט: במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את העגבניות ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים 2 דקות. מתבלים את הקלמרי במלח ופלפל ומוסיפים למחבת.
לטגן, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל דרך, על 2 עד 3 דקות.
מסננים את התערובת במסננת.
עבור ההלבשה: בקערה קטנה, לטאטא יחד את מיץ לימון, שמן, צלפים, וגרידת לימון עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את תערובת הקלמרי לקערת הגשה.
יוצקים את הרוטב בעדינות לזרוק עד שכל החומרים מצופים.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.