סלט קמוט
סלט קמוט הוא טבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סלרי, פירות יער קמוט, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלט פארו או קמוט, סלט קמוט ושזיפים, ו כוסמין וסלט קמוט (מתכונים דומים).
הוראות
לפצל את שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים לתוך קערה קטנה. באמצעות חוט מטבח, לקשור את שעועית וניל, גזר וסלרי חצאים יחד. בסיר בינוני, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את קמוט ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד קלוי, 1 דקה.
מוסיפים 6 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את צרור הירקות ואת חצאי הבצל. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד קמות הוא רק רך, על 1 שעה.
מסננים את קמוט וזורקים את הירקות.
בינתיים, מגררים דק את גרידת 1 כתום לתוך הקערה עם זרעי וניל.
מוסיפים את שאלוט ומיץ לימון. באמצעות סכין, להסיר את הקליפה ואת הדורית הלבנה משני התפוזים.
חותכים בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים לקערה גדולה. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך קערה קטנה ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
להקציף את הנותרים 5 כפות שמן.
הוסף את קמוט למקטעים הכתומים בקערה הגדולה. מערבבים את הרוטב ומתבלים עם מלח ופלפל. מקפלים את התותים ותרד ומגישים.