סלט קפרזה עגבניות קלוי
סלט קפרזה עגבניות קלוי נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. . אם יש לכם שמן זית, בזיליקום, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט קפרזה עגבניות צלוי בתנור, סלט קפרזה עגבניות קלוי איטי, ו סלט קפרזה עגבניות ענבים קלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
סדר עגבניות, לחתוך צדדים למעלה, על תבנית אפייה.
טפטוף עם 1/4 כוס שמן זית 1/2 כף חומץ בלסמי ומפזרים שום, סוכר, מלח ים ופלפל שחור.
עגבניות צלויות בתנור שחומם מראש עד שהם מתחילים להפוך חום והמיצים הופכים סמיך ודביק, על 2 שעות.
תנו לעגבניות להתקרר לטמפרטורת החדר.
מניחים חצאי עגבניות ופרוסות גבינת מוצרלה על מגש, עגבניות וגבינה לסירוגין לעשות דפוס אטרקטיבי; מפזרים סלט עם בזיליקום.
טפטוף עם 1 כף שמן זית כתית נוספת 1/2 כפית חומץ בלסמי.