סלט קפרזה עם עגבניות, בזיליקום ומוצרלה
גשו לסופר וקנו עגבניות ירושה, גבינת מוצרלה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו קציצת הודו קפרזה אפויה עם עגבניות מיובשות, מוצרלה ובזיליקום פסטו, סלט קפרזה אפוי עם עגבניות ומוצרלה, ו סלט קפרזה עם טוויסט-אבוקדו, עגבניות, מוצארלן ובזיליקום עם פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים מעט מלח על פרוסות העגבניות.
להרכיב את הסלט: להרכיב את הסלט על ידי סידור פרוסות מתחלפות של עגבניות, עלי בזיליקום, ופרוסות מוצרלה.
טפטוף שמן זית כתית על הסלט.
מוסיפים קורטוב של חומץ בלסמי, אם משתמשים.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.