סלט קצוץ יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, חסת iceburg, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלט קצוץ עם חומוס קלוי (הסלט הקצוץ האהוב עליי), תיק זה " סלט קצוץ, ו סלט קצוץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את הבצלים, מים, חומץ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתפתח.
3
מוסיפים 1/2 כוס השמן לתערובת החומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
הוסף תוספת לטעם.
5
בקערה גדולה, לשלב את החסה, פלפלים קלויים, זיתים, שעועית ירוקה, מלפפון, ועשבי תיבול. לזרוק עם מספיק רוטב למעיל, ומתבלים לטעום עם מלח ופלפל נוספים.